Opis forum
Strony: 1 2 --»
Z REWIRKU
siemano na mecz z zdrojem ciechocinek mmusi byc naz du¿o i na wyjezdzie ja bede na meczu u na ale na wyjazd nie moge PozdroELANA TORUñ KOCHAM CIE
Administrator
tak ale ci sie pomyli³o jest teraz mecz ale nie u nas na wyjezdzie ale za 2 tygodnie u nas pozdroElana zks
oki dziêki te twoje forum bez lipy . a szkoda ¿e Widzew ³udz spad³ do 3 ligi nie
Tak szkoda nie d³ugo zagramy z nimi Elana toruñ
Mam nowy temat je¿elij znasz masz kogo¶ numer telefonu z zdroja ciechocinka oczywi¶cie kibica to napisz ¿eby jutro sie zalogowa³ i pisa³ z namiODPISZ
tak mam jutro albo dzi¶ do niego napisze i jutro on sie zaloguje pozdroIde ju¿ narka jutro o 8 bede ELna w mojim sercu
Czesæ narty do jutraPrzedmie¶cie bydgoskie Ielana toruñ
Nowy u¿ytkownik
Siemano wam wszystkim za 2 tygodnie jedziemyna mecz z ELanom nikt z kibicuw nie mo¿e sie doczekaæ jedziemy ca³ym m³ynem narazie 2 autokary
oki ja ju¿ koñcze do zobaczenie do jutra o 8,00 bêde
Siemanko zapraszam wszystkich na mecze elanyzks
Tak ja chodzr tylko na wyjazzdy nie ale do ciechocinka jak by by³³ wyjazd bym pojecha³ELANA TORU ZKS
Siema wszystkimEKIPA ZZA WIS³Y
Siemano Ezw jak jedziesz na wyjazd do jaroty....A artur bez lipy z tym ciechocinkiem zaraz zdrojaczek wbija
Ja jade z kumplami ale samochodami w szalach pasiakachZZa wis³ wie¿dz¿aj±
tak a zdrojaczek zak³ada nowy post Bez lipyelana toruñ sialalalll siallalala sialalalal