Opis forum
Strony: 1 2 --»
Z REWIRKU
siemano na mecz z zdrojem ciechocinek mmusi byc naz dużo i na wyjezdzie ja bede na meczu u na ale na wyjazd nie moge PozdroELANA TORUń KOCHAM CIE
Administrator
tak ale ci sie pomyliło jest teraz mecz ale nie u nas na wyjezdzie ale za 2 tygodnie u nas pozdroElana zks
oki dzięki te twoje forum bez lipy . a szkoda że Widzew łudz spadł do 3 ligi nie
Tak szkoda nie długo zagramy z nimi Elana toruń
Mam nowy temat jeżelij znasz masz kogoś numer telefonu z zdroja ciechocinka oczywiście kibica to napisz żeby jutro sie zalogował i pisał z namiODPISZ
tak mam jutro albo dziś do niego napisze i jutro on sie zaloguje pozdroIde już narka jutro o 8 bede ELna w mojim sercu
Czesć narty do jutraPrzedmieście bydgoskie Ielana toruń
Nowy użytkownik
Siemano wam wszystkim za 2 tygodnie jedziemyna mecz z ELanom nikt z kibicuw nie może sie doczekać jedziemy całym młynem narazie 2 autokary
oki ja już kończe do zobaczenie do jutra o 8,00 będe
Siemanko zapraszam wszystkich na mecze elanyzks
Tak ja chodzr tylko na wyjazzdy nie ale do ciechocinka jak by byłł wyjazd bym pojechałELANA TORU ZKS
Siema wszystkimEKIPA ZZA WISłY
Siemano Ezw jak jedziesz na wyjazd do jaroty....A artur bez lipy z tym ciechocinkiem zaraz zdrojaczek wbija
Ja jade z kumplami ale samochodami w szalach pasiakachZZa wisł wieżdzżają
tak a zdrojaczek zakłada nowy post Bez lipyelana toruń sialalalll siallalala sialalalal